Flyttstädning

Home / Flyttstädning

Flyttstädning Malmö, Göteborg, Stockholm

Flyttstädning är en av våra specialiteter och vi arbetar ofta med detta i MalmöGöteborg, Stockholm och på många andra orter i södra och mellersta Sverige. Att flytta är omvälvande och spännande men kan också vara rätt så slitsamt. Därför är det smidigt om man kan överlåta flyttstädningen åt någon annan. Städexpressen AB utför flyttstädning åt såväl mäklare som privatpersoner och har enbart nöjda kunder.

För en fullständig beskrivning av vad som ingår i flyttstädningen, vänligen klicka på denna länk.

Prislista

Vi står för städutrustning/material. Ingen körningsavgift tillkommer.

Boka flyttstädning eller få offert!

Offert

Om du vill få en offert innan du bestämmer dig eller om du vill veta mer om flyttstädningen kan du fylla i detta formulär:

 

Besiktning och garanti

Vi har en garanti på 3 dagar och åtgärdar eventuella fel som reklameras inom denna period. Vi åtar oss att åtgärda dem snarast och utan extra kostnad. Vår garanti omfattar inte fel som hittas efter det att garantitiden löpt ut.

Förbehåll

Om vi blir förhindrade att utföra flyttstädningen på avtalad tid av
orsaker som tex. att du inte tillser att städobjektet är upplåst / tillgängligt eller att möbler inte är utflyttade, kan merkostnad tillkomma.

Om vår uppfattning av städobjektets skick (ex onormalt nersmutsad) är annorlunda än din, kommer vi att kontakta dig före städningen  för att komma överens om ett nytt, korrekt pris.

Vi utför inte rensning av avlopp i kök eller handfat, ej heller borttagning av rost, målarfärg och dylikt. För mer information om vad som ingår i städningen läs mer här.

Betalning

Betalning kan ske kontant efter godkänd städning eller mot faktura (8 dagars betalningsvillkor). Tänk på att uppge ert personnummer vid bokningen av flyttstädningen.

Du kan få skattereduktion med 50 % för städningen, läs mer här under Vanliga frågor.