Om oss

Home / Om oss

Städexpressen arbetar med flyttstädningar åt privatpersoner, mäklare och hyresvärdar i Malmö. Vi arbetar även i Göteborg, Stockholm, Lund, Helsingborg och  Landskrona bland annat. Privatpersoner anlitar oss också för städning av sina hem.  Vi utför trappstädningar åt bostadsrättsföreningar och nationer men även periodvis åt LKF AB och AF Bostäder. Vi utför städning av förskolor, veterinärkliniker och tandläkarmottagningar. En stor del av vår arbetstid ägnar vi åt att städa kontor åt både mindre och större företag.

Städexpressen har sitt säte i Lund men vi arbetar över hela Skåne,  Halland, Blekinge, Småland, Göteborg och Stockholm. Verksamheten startade under 2007. Vårt företag består av ett tjugotal personer med olika bakgrund som alla har en sak gemensamt och det är att vi vill leverera städning av bästa kvalité till våra kunder.

Städexpressen AB innehar givetvis F-skattsedel. Vårt företag är försäkrat vid Länsförsäkringar för eventuella skador hos kund på upp till tio miljoner kronor. Vi betalar även försäkringar för vår personal ifall de skulle råka skada sig under arbetstid.

Städexpressen vill växa och eftersträvar att bli ett av de största företagen inom städbranschen i södra och mellersta Sverige. För att kunna uppnå dessa mål försöker vi i största möjliga utsträckning implementera de policies som styr vår verksamhet gällande personalkvalité och miljö.

Mer information om oss såsom adress och organisationsnummer finner du längst ner på hemsidan.