Fönsterputsning

Home / Våra tjänster / Fönsterputsning

Fönsterputsningen utgör en viktig del av städningen. Vad vore ett rent rum utan rena fönster? Anlita oss på Städexpressen så får ni era fönster tvättade och rengjorda på ett mycket professionellt och smidigt vis. Givetvis rengör vi inte bara fönstrena utan även allt som finns runtomkring dem såsom fönsterkarmar och fönsterbänkar.

Vi antar alla uppdrag – inga är för stora eller för små och vi putsar åt både företag och privatpersoner. Ni kan se exempel på vårt arbete på nedanstående filmer men även om ni besöker vårt galleri.

Behöver jag tänka på något som kund innan ni kommer?

Ja vi vill att fönster och fönsterbräden är lätta att komma åt. Gardiner ska vara nedplockade från gardinstängerna och krukor och andra föremål bortflyttade från brädena.

Tar ni med fönsterputsmedel och sådant?

Ja självklart tar vi med oss medel och utrustning som krävs som för att utföra arbetet. Om det krävs en lång stege och/eller långa skaft för att kunna rengöra ordentligt ser vi helst att ni upplyser oss om det vid beställning av tjänsten.

Vad exakt ingår i fönsterputsningen?

Beroende på vad ni beställt tvättar vi era fönster in- och utvändigt samt mellan.

Men tänk på att:

  • om det krävs verktyg för att öppna fönstren åtar vi oss endast att göra detta om det sker utan risk för att färgen flagnar och går av.
  • rengöring av persienner inte ingår  i priset men kan utföras till en extra kostnad. Denna kostnad beror på persiennens material samt om den ska dammas och/eller våttorkas.
  • vi inte tar bort rester av målarfärg, kalk eller liknande då detta inte är smuts och inte kan tas bort med de medel som vi tillhandahåller.