Malmö

Home / Malmö

Flyttstädning, trappstädning och fönsterputsning i Malmö

Vår historia började i Lund 2007. Vår filosofi är enkel, personalen och företagets värderingar är det som gör skillnad för kunder och resultat. Vi arbetar även dagligen i Malmö med goda rutiner och städexpertis.

Här presenterar vi vår verksamhet i Malmö lite närmare.

Förutom hemstädningar åt privatpersoner och flyttstädningar anlitas vi av lite ”större” kunder också. Vi utför exempelvis veckovis städning av ett äldreboende i centrala Malmö som heter Bellevuegården (Attendo Care). Vi utför även reparationer och underhåll av deras vitvaror samt mindre vaktmästartjänster på beställning åt dem.

Autoropa AB är en annan mycket viktig och stor kund. Denna lyxbilsförsäljare finns i Arlöv precis utanför Malmö och Städexpressen är stolta över att ha varit med ända sedan det vackra huset byggdes. Vi utförde byggstädningar och fönsterputsningar åt byggherren SEFA Byggnads AB och ända sedan Autoropa öppnade städar vi flera gånger i veckan samtliga lokaler – fabriken, toaletterna, hallarna, konferensrum, pentry med mera. Vi rycker även in för extra uppdrag såsom när det anordnas stora mässor och evenemang.

Trappstädning utför vi också i Malmö, exempelvis åt Brf Hilleröd som finns på adresserna Pilåkersvägen 7, Ängdalavägen 28, 29 och 31. En gång i veckan rengör vi trapphus och gemensamma utrymmen.

Andra kunder vi vill nämna är: MEM Arkitekter AB och MIMA Arkitekter AB. Här utför vi kontorsstädning.

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av att anlita våra tjänster i Malmö-området! Antingen kan du maila oss på [email protected] eller ringa 0700-926730.

Vi kan hjälpa dig med alla typer av städning, t ex flyttstädning, trappstädning, fönsterputsning, kontor- och hemstädning.

Välkommen att kontakta oss – kika gärna på våra kundreferenser.